"Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul."
Albert Einstein


Din capul locului trebuie sa se stie ca aici e un blog pentru prieteni! Nici vorba nu se vrea un spatiu pentru rafuieli personale, batjocura, derbedei, retete culinare si vanzari auto.
Aici venim doar sa ne radem si sa ne simtem bine!

Cum functioneaza...

Toti avem un prieten apropiat care a comis cu voie sau fara de voie o trasnaie. De care am ras cu lacrimi si sughituri! Doar ca asta se intampla in cerc restrans... De ce sa nu globalizam fenomenul? Rasul are doar nenumarate proprietati curative...
Deci nu mai radeti singuri! Luati-va inima in dinti si trimiteti povestea trasnaii prietenului dumneavoastra, evident ideal ar fi insotita de o poza, la ceamaiproastacunostintaamea@yahoo.com!
Istoria va fi publicata ca post independent aici. Si va putea fi comentata de toata gasca!

Se impun cateva precizari! Nu se admit injurii si obscenitati! Raspunderea pentru continutul si veridicitatea povestilor va apartine in exclusivitate!

miercuri, 9 iunie 2010

Casnicie cu final neasteptat

Seara torida de vara. Relaxare totala. Terasa spalatel mediocra de cartier. Suc de hamei la dozator cu saratele. E prima bere pe care o beau cu un vechi prieten dupa cea mai importanta zi din viata lui. Cu fix o saptamana in urma compatimeam cu toata gasca trecerea amicului in lumea de dincolo... de burlacie. Indragosteala fulgeratoare, doua-trei luni de amor ghebos, mutat impreuna, ... popa.
Imi expune placutele impresii ale saptamanii de miere petrecura grandios la tara la socri, oferiti fireste promotional la pachet cu consoarta. Nu pot decat sa incerc sa-i mut barometrul la "suportabil".
Spre neafisata mea rusine, nu sorb cu suficient interes proaspetele sicane conjugale. La masa de alturi doua creatii fragede impartasesc o cola la pahar. Maxim doua decenii de caciula, brunetele, vesele si evident in cautare de victime, de preferinta cu potential.
Cand privirile lor pe sub gene se opresc pofticios asupra berilor noastre ii comunic amicului noua oportunitate. Studiaza atent problema, cantareste superficial pacatele si riscurile. Burlacul latent si nestavilit nu poate fi incatusat cu o verigheta oricat de noua si stralucitoare ar fi ea.
Le invitam ceremonios la masa noastra, cola se transforma biblic in vin, discutia infloreste. Rezultatele depasesc cele mai fanteziste sperante. Plecam dimineata cu fetele doua zila la Costinesti. In drum spre casa ticluim strategia infailibila de extragere a nefericitului din raiul conjugal. Prin urmare omul ii spune nevestei ca o afacere urgenta - de care depinde inclusiv viitorul lor luminos - il chema neintarziat la un client important din Brasov. Eu m-am oferit sa-l duc cu masina in drumul meu de mult programat la Sibiu. Sfasiat de durerea despartirii adoarme tun.
Nici un minut peste 8 a.m. il astept nerabdator in fata blocului. Fata lui matinala ofera informatii detaliate despre numarul sticlelor de vin si orelor de somn prestate. Induiosator, iubitoarea sotie il conduce pana la masina. Dupa o serie nesfarsita de sarutari exhibitionist de pasionale pentru un trotuar animat de capitala, cade ca un cutit de ghilotina replica de despartire:
- Sa nu-ti faci griji, iubito! Cum ajung in Costinesti te sun!
Mi-a fost un pic teama ca nu ma descurc singur cu cele doua nimfe... Total nejustificat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu