"Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul."
Albert Einstein


Din capul locului trebuie sa se stie ca aici e un blog pentru prieteni! Nici vorba nu se vrea un spatiu pentru rafuieli personale, batjocura, derbedei, retete culinare si vanzari auto.
Aici venim doar sa ne radem si sa ne simtem bine!

Cum functioneaza...

Toti avem un prieten apropiat care a comis cu voie sau fara de voie o trasnaie. De care am ras cu lacrimi si sughituri! Doar ca asta se intampla in cerc restrans... De ce sa nu globalizam fenomenul? Rasul are doar nenumarate proprietati curative...
Deci nu mai radeti singuri! Luati-va inima in dinti si trimiteti povestea trasnaii prietenului dumneavoastra, evident ideal ar fi insotita de o poza, la ceamaiproastacunostintaamea@yahoo.com!
Istoria va fi publicata ca post independent aici. Si va putea fi comentata de toata gasca!

Se impun cateva precizari! Nu se admit injurii si obscenitati! Raspunderea pentru continutul si veridicitatea povestilor va apartine in exclusivitate!

joi, 13 mai 2010

El sparge gheata!



Dragii mei, va scrie prietenul domnului din figura alaturata!
Povestea care il califica - cu prisosinta - la titlul de cea mai proasta cunostinta a mea e cutremuratoare.
Mici precizari necesare: matur, simpatic, sufletist, bun amic... dar... mare amator de dame... cat mai multe si cat mai tinere...
Inainte de Revelion omului i se aprind calcaiele (care nu inteleg cum de nu sunt scrum pana acum) dupa o pustoaica de 23 de primaveri de profesie producatoare...
Hotareste sa impartaseasca taina trecerii in noul an cu iubirea nou infiripata... In strainatate! Pe bani multi. Nimic iesit din comun pana aici o sa spuneti... Constienta de efectele devastatoare pe care le produce asupra nefericitelor slituri naive, femeia pune cateva mici conditii... In primul rand trebuie sa o ia si pe mama, si ea fosta "balerina" scoasa la reforma... Omul nostru se conformeaza si rezerva un apartament cu camera separata pentru soacra. Soarta cruda si parsiva se implica in nebunia de Revelion, apartamentul nu mai e disponibil cand fericitii ajung la fata locului, si mana amicului e obligata sa intre penibil de adanc in buzunar pentru o camera separata. Se resemneaza cu cresterea substantiala a intimitatii conjugale. Eroare fatala... Pe tot parcursul sejurului partenera refuza cu incapatanare orice avans al chinuitului pentru un motiv cat se poate de intemeiat!: "Lasa-ma, draga, sa ma bucur si eu de vacanta! Asta fac tot anul cu toti libidinosii!!!!!"
Rasul ma impiedica fizic sa adaug alte amanunte... si credeti-ma ca sunt...

Un comentariu:

  1. in sfarsit...ceamaiproastacunostintaamea s-a tinut de cuvant, pentru prima data in viata domniei sale:) sa curga povestile!!!

    RăspundețiȘtergere